• Home
  • Fat Guy Scared To Death( funny lol!)

    Saturday, April 16, 2011
         Watch this dude..haha..i don't know it is fake or real,,but this video is worth to watch haha..


    video

    Menutup Aurat tpi Berdosa..eh yeke berdosa

    Thursday, April 7, 2011
       Aku ni, bukannya alim sgt pon..tpi sbg umat Islam yg prihatin..aku nak you all  semua tgk and fikirkan..Btul ke, ni caranya nak nutup aurat..Atau ni saje nak memperlekehkan peraturan pemakaian Islam..!hah Answer me haha.....









     Xnak tgk,,xnak tgk..wahhh kak..ce tgk cermin..tgk belakang kak ,,jgn asik tgk depan je..jgn asik btulkan makeup dgn tudung je!!Walawehh                                               


    Kak,,jgan pkai bju singkat2 kak..x sopan bdk kecik nengok


                                                                  

      NI AKU JUMPE KAT INTERNET..


    Beberapa syarat pakaian Muslimah (jilbab):

    Jilbab mempunyai beberapa syarat tertentu,sebaimana dijelaskan oleh Syeikh Muhammad Nasharuddin Albani dlm bukunya,”Hijabul Maratil Muslimah Fil Kitabi was Sunnah” yaitu:-

    1. Menutup seluruh badan, selain yg dikecualikan

    2. Tidak ada perhiasan pada pakaian itu sendiri.

    3. Kain yg tebal tidak tembus pandang

    4. Longgar dan tidak sempit


    5. Tidak menyerupai pakaian lelaki






     Wahh haha..ni ada video best kat youtube hehe...





    Ahli Silap Mata Yg Terpotong Kepala Istrinya

    Monday, April 4, 2011
    video

        Kesalahan Teknikal Semasa Pertunjukan Silap Mata!! Sapa percaya Magic ni btul2 Ada,,so tgkla video ni..Kesian dia,,bru 3 bln kawin.



      

    Wahh!! Makcik ni tgh buat ape ni?





    Wahh,, Cuba tgk Makcik ni..Harap je bertudung tpi main nombor ekor haha.. Ok skrg aku nk tnya? Berapa percent kah chance untuk Makcik ni bukan beragama Islam?? Haiyoo Brp2??